mbsg-header-1 mbsg-header-2

Onderhoud & reparaties

Wij zijn een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen? Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Full service autobedrijf

Autobedrijf Pels is al meer dan 40 jaar een professioneel en universeel autobedrijf, gespecialiseerd in gebruikte auto's van dealerkwaliteit. Wij zijn een full service autobedrijf: of de auto bij ons is gekocht of niet; dat is voor ons geen probleem!

U bent van harte welkom voor reparaties, onderhoud of een APK keuring. Alles tegen een van te voren afgesproken vaste prijs. Wij helpen u graag!

Locatie

U vindt ons op de Bierbrouwersweg 2 in Woerden op het industrieterrein Barwoutswaarder. Gemakkelijk te bereiken vanuit iedere richting.

De koffie staat voor u klaar

Ons pand beslaat zo'n 1000m2 totaal. In onze showroom van ruim 400m2 showroom staan altijd zo'n 20 occasions warm en droog. Kom in alle rust onze occasions bekijken onder het genot van een kop koffie.

Op ons buitenterrein - ook zo'n 1000m2 - staan meer occasions ruim en overzichtelijk opgesteld. Bij slecht weer wijst u een auto aan en wij zetten hem voor u binnen in onze moderne werkplaats zodat u rustig en droog de auto kunt bekijken.

Gegarandeerd vakwerk

In de werkplaats werken onze monteurs aan auto's met de modernste Bosch testapparatuur en gereedschappen. Wij verzekeren dat er altijd vakkundig aan uw auto wordt gewerkt.

Betaalbaar

Heeft u nieuwe banden nodig? Een nieuwe uitlaat, remmen of onderhoud? Wij streven ernaar altijd up-to-date te zijn op het gebied van nieuwe technieken. Hierdoor zijn wij in staat om u uit de zorgen te helpen volgens scherpe tarieven. Door onze directe werkwijze en lage kostenstructuur zijn wij in staat om professioneel te werken tegen lage prijzen.

BOVAG Lid

Als BOVAG lid bent u verzekerd van kwaliteit en garantie. Tevens zijn wij in staat om u deskundig te adviseren over verzekeringen of financiëen. Uiteraard tegen eerlijke en scherpe voorwaarden.

ANWB Partner

Autobedrijf Pels is een erkend ANWB Partnerbedrijf. Als partnerbedrijf voeren wij pechhulpverlening uit conform de standaard van Wegenwacht. Hiermee behoren wij tot een select aantal autobedrijven dat voor de Wegenwacht actief is. Meer informatie over de ANWB Wegenwacht of een pechmelding doen? Bel de ANWB alarmcentrale: 088-2692888 of bezoek de website: ANWB Pechhulp - Wegenwacht

ACTUEEL

Aangesloten

facebook breed

 


Autobedrijf Pels

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Bierbrouwersweg 2
3449 HW Woerden

Tel: 0348-460465
info@autobedrijfpels.nl

locatie pels

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook

MBSG: Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuwe en gebruikte auto's

  • Officiële uitleesapparatuur

  • MBSG-garantie

  • MBSG-mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & schadeherstel

  • Leasing & financiering